Λίγα λόγια για το Σ.Ε.Ε.Α.Α

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΣΕΕΑΑ HELLAS) 1934-2008

Ο ΣΕΕΑΑ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1934 και είναι από τους παλαιότερους και δημιουργικότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, έχοντας συμβάλλει αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς αυτοκινήτου, προασπίζοντας τα συμφέροντα των καταναλωτών, αλλά και των μελών του.


Στεγάζεται σε ιδιόκτητο διώροφο κτίριο επί της οδού Κερατσινίου 48-50 στην Ακαδημία Πλάτωνος, που περιλαμβάνει αίθουσα Συνελεύσεων, αίθουσα διοργάνωσης σεμιναρίων, γραμματεία, γραφεία Διοίκησης και επιτροπών

Εκδίδει το περιοδικό ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ που αποστέλλεται δωρεάν σε όλα τα μέλη του, αλλά και σε χιλιάδες εμπόρους και επισκευαστές αυτοκινήτων πανελλήνια.

Διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία επιδοτούμενα σεμινάρια επιμόρφωσης του προσωπικού των επιχειρήσεων μελών μας, συμβάλλοντας έτσι στην οργανωτική ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα των -μικρών κυρίως- επιχειρήσεων του κλάδου.

Από το 2001 είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Πειραιώς, Ομόρων Νομών και Νήσων και μέσω αυτής στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Από το 2005, μετονομάζεταισε ΣΕΕΑΑ – HELLAS και αποκτά πανελλήνια εκπροσώπηση. Γίνεται υπό σύνδεση μέλος της FIGIEFA (Παγκόσμια Ομοσπονδία ανεξάρτητων διανομέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων) και της ECAR(Πανευρωπαϊκό κίνημα για την απελευθέρωση της αγοράς αυτοκινήτου) αναλαμβάνοντας επίσημα καθήκοντα συντονιστού με τα Ελληνικές αρχές.

Διοργανώνει ανά διετία, μεζί με την ΕΟΒΕΑΜΜ την αναγνωρισμένη διεθνή κλαδική έκθεση AUTOTECHNICA-AUTOTECHNOLOGY όπου συμμετέχουν εταιρείες ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξοπλισμού συνεργείων, μηχανημάτων, εργαλείων, λιπαντικών, διαγνωστικών συστημάτων κ.λ.π.

Τα μέλη του ΣΕΕΑΑ- HELLAS, αποτελούν το μοναδικό αντίπαλο δέος στις προσπάθειες του δικτύου των επίσημων Αντιπροσωπειών για μονοπώληση της συντήρησης του αυτοκινήτου.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να επιτευχθεί ο σωστός και θεμιτός ανταγωνισμός στην αγορά, προς όφελος των καταναλωτών, της εθνικής Οικονομίας, της Απασχόλησης , αλλά και των ελεύθερων εμπόρων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η δημιουργία ιστοσελίδας και η διαδικτιακή πλέον σύνδεση του ΣΕΕΑΑ, προσφέρει στους συναδέλφους εισαγωγείς και διανομείς ανταλλακτικών, στους ελεύθερους επισκευαστές και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο, αλλά και σε κάθε καταναλωτή, τη δυνατότητα άμεσης επαφής, πληροφόρησης και ενημέρωσης, για ότι αφορά τον κλάδο της συντήρησης και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων